“În calitate de Chef cât și de foodstylist, atenția extremă la detaliu, îmbinarea armonioasă a culorilor și texturilor, precum și factorul emoțional transmis într-o farfurie sunt elemente indispensabile pentru a pune în evidență pasiunea și creativitatea. Aceste lucruri nu sunt însă de ajuns pentru a reuși să transmiți în totalitate energia creativă pe print, suport digital sau vizual în general. Colaborarea cu un fotograf talentat, care impărtășește aceleași valori și emoții este un lucru pe cât de magic, pe atât de rar.

Pot spune că după multe proiecte atât personale cât și comerciale cu marea majoritate a fotografilor de food din țară și Europa, colaborarea cu Mihai a dat o altă dimensiune creațiilor mele, permițându-mi și ajutându-mă să mă exprim liber în farfurie, să am încredere deplină că sunt surprinse cele mai importante detalii, cu mîiestrie, rafinament și profesionalism desăvârșit.

Recomand cu drag o discuție cu Mihai, pentru calitatea umană, generatoare de inspirație și energie bună; ședințele foto cu el sunt adevărate capodopere, după cum vă veți convinge.”

Chef Bogdan Alexandrescu – Dexter.